top of page
_MG_4272_lowres.jpg
Andreas square.jpg

LOVSANGSOMRÅDET

Områdeleder:

Andreas Bevan

Lovsangsområdet i ÅVM består af næsten 70 frivillige, som enten leder lovsang, spiller fast i et af de 5 lovsangsbands, eller afløser andre musikere. Med andre ord er lovsangsområdet stort, og det vokser. 

 

I en tid hvor der ikke længere er store restriktioner, er det er nemt at glemme at vi ikke har måtte synge sammen i en stor del af 2021. Som respons på restriktionerne i foråret, opstod hverdagsgudstjenester, afholdt hver uge. Her kunne man komme og lytte og meditere over lovsang og Guds ord. Dette viste sig at være en utrolig vigtig tiltag for mange. 

 

Blandt lovsangslederne, har vi i 2021 prioriteret højt at mødes med hinanden udover gudstjenesterne. En gang om måneden, mødes vi for at spise sammen, lovsynge sammen og tale om hvordan vi kan lave god lovsang i kirken. Jeg ser dette som en nøgle til et sundt lovsangsmiljø i menigheden, hvor fokuset er på Gud og tilbedelsen af Ham.

 

I 2022 drømmer jeg om, at vi får flere muligheder for at synge lovsang sammen. Hverdagsgudstjenesterne har inspireret mange til at have større fokus på tilbedelse og lovsang i hverdagen, og jeg håber at vi snart kan sætte gang i en ny lovsangsaften i menigheden. Der er også mange der har et ønske om at være med i lovsang på scenen, og det er mit håb at vi vil kunne involvere endnu flere i lovsang i 2022. 

IMG_0830.JPG
bottom of page