top of page
Lovsangskoncert med Arvid Asmussen
Lovsangskoncert med Arvid Asmussen

Fri, 09 Sept

|

Aarhus Valgmenighed

Lovsangskoncert med Arvid Asmussen

Arvid Asmussen præsenterer 10 nye lovsange fra albummet KATEDRAL som udkommer d. 1. september. Lovsangskoncerten bliver en medrivende aften, hvor Arvid og bandet inviterer til fællessang med både nye og kendte danske lovsange og salmer. Der vil også være enkelte ”lytte-sange” på repertoiret.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder

Tid & sted

09 Sept 2022, 19:30 – 21:00

Aarhus Valgmenighed, Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark

Om eventet

Katedral – en lovsangskoncert med Arvid Asmussen og band

Arvid Asmussen præsenterer 10 nye lovsange fra albummet KATEDRAL som udkommer d. 1. september.

Lovsangskoncerten bliver en medrivende aften, hvor Arvid og bandet inviterer til fællessang med både nye og kendte danske lovsange og salmer. Der vil også være enkelte ”lytte-sange” på repertoiret. Genren spænder fra folk/singer-songwriter til pop/rock og leveres af et fantastisk band bestående af Lasse Kobbersmed (tangenter), Jacob Worm (guitarer), Jimmi Bech (trommer), Jesper Smalbro (bas) og Cathrine Højlund (sang).

Den nye udgivelse hedder KATEDRAL og sangene handler om Guds nærvær – ikke i kun kirken – men i skaberværket og i naturen rundt omkring os, der er den egentlige, store katedral. Her kan vi kan opdage Gud - at vi kan være sammen med ham og at han taler til os. De fleste danskere kan komme i kontakt med følelsen af at være en del af noget større, når de er i naturen – uanset deres forhold til kirken – og sangene rækker på den måde ud over kirkens rum til endnu flere danskere.

Koncertturneen arrangeres i samarbejde med YFC/SonarMusic. Efter koncerten vil der være mulighed for at købe musik og merchandice og hilse på Arvid og bandet.

Om Arvid Asmussen

Arvid Asmussen er sangskriver, musiker, forfatter og præst i Silkeborg Oasekirke. Siden 2010 har han udgivet moderne salmer og lovsange og er bl.a. kendt for ”Vi vil gi’ dig det bedste vi har”, ”Ud af mørket” og ”Jeg vil ikke glemme dig”. Arvid Asmussen har spillet mere end 200 lovsangskoncerter over hele landet og følges hver måned af over 5000 lyttere på Spotify foruden andre streamingtjenester. Arvid Asmussen er aktuel med albummet ”Katedral” som udkommer 1. september 2022.

Billetter

  • Voksen

    DKK 120.00
  • Studerende

    DKK 80.00
  • Barn (under 15)

    DKK 60.00

Total

DKK 0.00

Del denne begivenhed

bottom of page