top of page
cykel info
Logo med dato.png

Den 19. september 2021 kl. 10.00 holder vi visionsgudstjenester efterfulgt af grill og det store cykelløb. 

OM CYKELKLØBET:

Der cykels for at samle penge ind til ÅVM og YFC's arbejde. Cykelløbet afholdes i Åby Park kl. 13.30-14.30

Udover indsamlingen til ÅVM og YFC, har rytterne også mulighed for at vinde lækre præmier. Der er præmier på højkant til første og anden pladsen i både børne og voksen kategorien. Se mere om præmier herunder. 
 

Alle er velkommen! Du kan medvirke i cykelløbet på mange forskellige måder, uanset om du har skavanker, andre planer den dag eller ikke ejer en cykel. 

Bliv rytter, sponsor eller tilskuer

1

NYT NYT NYT 

Som noget nyt er cyklen i år udskiftet med løbesko eller løbehjul. Løbet foregår i Åby park, hvor alle over 15 år løber runder af 250 m. i 30 min.  Alle til og med 15 år, kan vælge at løbe på løbehjul.  

Der løbes for at samle penge ind til ÅVM og YFC's arbejde. Løbet  starter ca. kl. 13.30

Udover indsamlingen til ÅVM og YFC, har løberne også mulighed for at vinde lækre præmier. Der er præmier på højkant til første og anden pladsen i både børne og voksen kategorien. Se mere om præmier herunder. 
 

Alle er velkommen! Du kan medvirke i sponsorløbet på mange forskellige måder, uanset om du har skavanker, andre planer den dag eller ikke kan løbe. 

Bliv løber, sponsor eller tilskuer

Præmier

Præmier

Præmier.png
sign up
Deltag

Alle kan deltage enten som løber eller sponsor og være med til at bidrage til en god dag og et godt formål.  Klik her under for at oprette dig som rytter eller deltager.  Hvis du vil læse mere om det at være løber, kan du hente vores løberguide her

eller klik på et løberbillede nedenfor

bottom of page